acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Rela Lucan

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- Daca nu petrec acuma - Viata viata - Sunt sofer din tata in fiu - Cand e sora langa frate - Astazi este nunta-n sat - Azi sunt lume socru mare - Mandrulita mea vino ca mi-e dor - Cine-i om de omenie - Daca lautarii canta - Te iubesc numai pe tine - Neica-l meu e padurar - Marie cu nume sfant - Ridicati paharele - Anii de strainatate - Viata marinarului
Verifica disponibilitate -->>

 

Rela 

S-a nascut in anul 1968, pe 17 martie, in judetul Dolj in apropiere de Craiova.
Inca din copilarie, Relei Lucan ii era suficient sa asculte o melodie la radio pentru a o memora in intregime apoi o canta cu glasul de copil mostenit de la mama sa mare iubitoare de muzica si traditii populare.
Venita in Craiova, si-a continuat studiile, urmand apoi si Scoala Populara de Arta, unde a desfasurat o bogata activitate artistica. A participat la nenumarate spectacole si turnee, atit in tara cit si in strainatate, fiind o adevarata mesagera a cintecului oltenesc. Odata cu trecerea timpului, nu a ezitat sa-si perfectioneze stilul de a canta, facand studii in domeniul muzicii, in particular, cu diferiti profesori de canto si teorie.
In primavara anului 2007, lanseaza primul sau album numit ” Crasmarita, crasmarita” cu care a debutat la numeroase posturi tv, cum ar fi: ETNO TV, FAVORIT, OTV, TVRM, TVS BRASOV, ARGES TV, ALPHA TV dar si la alte posturi locale. Aici s-a bucurat de un mare succes din partea publicului si datorita melodiei “Am inima pustiita” dedicata mamei sale. In toamna anului 2009 lanseaza cel de-al doilea album, “Ridicati paharele”, impreuna cu Gore Belanschi care se bucura de acelasi succes in randurile publicului.Albume:

- Crasmarita, crasmarita 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login