acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Ileana Ciuculete

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- Ciorba de curcan - Se marita sora mea - Ileana Ciuculete & Puiu Codreanu - Ce n-as da ce n-as da - Ileana Ciuculete si Puiu Codreanu - Prinde-ma neica de mana - Ileana Ciuculete - De-as fi doar a lui - Ileana Ciuculete - Nu, nu, nu si iarasi nu
Verifica disponibilitate -->>

 

Ileana 

Ileana Ciuculete s-a nascut in data de 20 septembrie 1950, in zodia fecioara.
Inca din copilarie, Ileana Ciuculete a fost sprijinita si indrumata sa urmeze calea muzicii populare.
Canta pe unde apuca si ii placea sa asculte melodiile Mariei Lataretu.
Tatal artistei ii scria versuri pe o scandura, iar in jurul varstei de 12 ani, Ileana Ciuculete participa la serbarile campenesti unde isi incanta audienta cu muzica populara.
Primii bani i-a castigat din muzica, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei.
Am avut o mare sansa cand regretatul dirijor Ionel Budisteanu,cu exigenta profesionala, m-a obligat sa cant cu regretatul Ion Dolanescu pe scena Teatrului din Drobeta-Turnu-Severin. De emotie,la un moment dat, mi-a cazut un cercel din ureche iar publicul m-a privit intr-un mod deosebit si nu a luat in seama incidentul petrecut. Din cauza distributiei de exceptie, spectacolul s-a repetat 3 zile consecutiv iar o luna mai tarziu am fost invitata la Radio Craiova, unde am facut primele inregistrari. Imi amintesc cu placere de melodia"Lunca,lunca imbobocita"care a fost prima mea melodie`, rememoreaza Ileana Ciuculete pe siteul ei.
Absolventa a Liceului de matematica fizica `Traian` din Drobeta Turnu Severin, Ileana Ciuculete a preferat notele muzicale formulelor si a dorit sa impartaseasca tuturor pasiunea ei pentru muzica folclorica, inregistrand peste 400 de melodii proprii si avand peste 24 de albume.
De-a lungul carierei sale artistice, artista a avut nenumarate colaborari inedite, alaturi de Andra, Axinte de la Vacanta Mare sau de Denisa cu care a interpretat o piesa in limba sarba.
Ileana a fost solista diverselor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul `Nicolae Balcescu` din Craiova, Ansamblul folcloric `Calusul` din Scornicesti si Ansamblul `Danubius` din Drobeta Turnu-Severin.
Ileana a fost solista diverselor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul `Nicolae Balcescu` din Craiova, Ansamblul folcloric `Calusul` din Scornicesti si Ansamblul `Danubius` din Drobeta Turnu-Severin.
In 2005, Ileana Ciuculete a fost rasplatita cu Discul de Aur pentru vanzarea a 40.000 de exemplare ale albumului `Ciorba de curcan`.Albume:

- Banii, banii se castiga
- Prost ai fi daca ma crezi
- Didu, Lidu
- Ciorba de curcan
- Ciupe neica binisor
- Hai barbate taci, taci, taci 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login