acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Grigore Lese

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate: peste 3

Cele mai cunoscute melodii:

- Cantec despre Bucovina - Cantec de catanie - Ardeleneasca - Saracu' omu' cu dor - Bătrînit-am, da' nu-i modru - Nu gândească tăt omu' - La hore lăpuşenească
Verifica disponibilitate -->>

 

Grigore

 

Grigore Lese, interpret de muzica populara, s-a nascut pe 20 februarie 1954, la Stoiceni, Maramures.
Artistul Grigore Lese spune ca a mostenit glasul de la mama sa.
Intre 1990 - 1998 Grigore Lese prezinta spectacole one-man-show in tara si strainatate: Italia: Venetia - Centrul Cultural Roman, Roma - Academia Romana, Camerino – Universitate, Trento - Congres International; Elvetia: Concert la Radiodifuziunea din Berna, Laussane, Zurich; Franta: Strasbourg - Biserica Sf. Petru; USA: Festival Lotus "Vocile Lumii", Bloomington, Indiana, Turneu de concerte la universitati din Lexington, Buffalo, Rochester, Cleveland, Washington, New York, Kent State.
In 1996 editeaza CD-ul Cantec Pastoral, la Lausanne, in Elvetia. In acelasi an realizeaza filmul de televiziune `Obarsii`.
In 1998, Grigore Lese editeaza CD-ul Cantece de Catanie, iar un an mai tarziu reprezinta Romania la Festivalul Smithsonian’s Folk Live, in Washington, S.U.A.
In anul 2001, Grigore Lese a publicat cartea Obarsii, iar in 2002 a sustinut un turneu de concerte in Germania.
In 2004, Grigore Lese a editat CD-ul Horile Vietii, care cuprinde piese inregistrate in concertele live. In acelasi an, Lese a reprezentat Romania la `Zilele Culturii Romane` din Madrid si la `Olimpiada Cuulturala` de la Atena.
Muzica sa se regaseste pe coloana sonora a dramei istorice despre Regina Maria Stuard a Scotiei Ganpowder, Treason and Plot, productie BBC.
In 2005, Grigore Lese a reprezentat Romania la Expozitia Mondiala de la Aichi, Japonia.
In 2006, TVR i-a acordat maestrului Grigore Lese trofeul TVR 50. In acelasi an a cantat, impreuna cu Sistem, in deschidera concertului Depeche Mode de la Bucuresti.
In 2007, Grigore Lese a sustinut un concert la Filarmonica din Varsovia impreuna cu corul Vocile Magice ale Bulgariei, cu ocazia integrarii Romaniei si Bulgariei in UE.
Tot in 2007, artistul a obtinut Marele Premiu al Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR) pentru ciclul de emisiuni „La Portile Ceriului”
Din 2008 Coordoneaza un proiect de initiere a publicului urban in muzica traditionala, prezentand lunar ULTIMII RAPSOZI, la Institutul Cultural Roman.
Cantecul lui Grigore Lese este un cantec care rezista, un cantec care poate fi pus alaturi de oricare din marile creatii si capodopere ale lumii, o marturie a unui neam daruit de Dumnezeu cu mult har, a unui neam cu adevarata vocatie de creator.Albume:

- Asteptand craciunul
- Horile vietii
- Cantec pastoral 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login