acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Cristina Boboaca

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare: Bucuresti

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate: peste 3

Cele mai cunoscute melodii:

- Drumuri lungi ne-au despartit - Ti-am dat viata din iubire - Doamne, cāt am suferit - Maria, povestea ta! - De ce ma gandesc la tine? - Tata bun, mi-e dor de tine - Azi ciocnim cu fiecare - Nu-i niciunul ca olteanu' - Elibereaza-ti inima - Mama, chip nepieritor
Verifica disponibilitate -->>

 

Cristina 

Cristina Boboaca s-a născut pe 6 martie 1974, īn comuna Roșiile, județul Vālcea.
S-a născut īntr-o familie de oameni simpli, ale căror valori fundamentale sunt iubirea și credința īn Dumnezeu.
A absolvit Școala Populară de Arte, la clasa doamnei profesoare Ana Piuaru, cu care a avut īntotdeauna o relație specială.
Doamna Maria Ciobanu a fost drumul ei către suflet. Cānd am ajuns īn București, la 18 ani, s-a īmbrăcat īntr-un costum popular și i-a dat sfaturi de care urma să se foloseasca toată viața.
Debutul ei a fost īn anul 1997, la Tele-discul Muzicii Populare (redactor Gheorghe Polcu). De atunci, a colaborat cu multe posturi de televiziune (TVR1, TVR2, ProTV, Acasă, Euforia, Etno, Favorit, OTV) și a participat la emisiuni numeroase. A cāntat și a prezentat īn cadrul foarte multor manifestări artistice, īn țară și īn străinătate.
Īn cele trei albume de muzică populară pe care le-a īnregistrat a pus viața și sufletul ei și le-a dăruit oamenilor. Dumnezeu dăruiește artistului har, pentru a trăi pe scenă. Pentru a transmite un mesaj trebuie să trăiești ceva īnalt. Nu există artiști de valoare a căror viață să nu aibă īncercări semnificative. Totul vine cu un preț.
"Sunt sigură că fiecare om vine cu o menire pe acest pămānt. Cea mai mare dragoste pentru Dumnezeu este să-ți desăvārșești lucrarea pe care ai primit-o la naștere".Albume: 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login