acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Marcela Fota

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- Doamne cate ti-am cerut - Esti totu-n lume pentru mine - Puiule imbatranesti - Cum ne poti iubi asa si pe mine si pe ea - Ce are alta si n-am eu
Verifica disponibilitate -->>

 

Marcela

 

Toată lumea o cunoaște, dar poate mulți nu știu de unde a plecat pentru a ajunge pe culmea succesului, și nici de unde i-a venit ideea de a se face cântăreață.
Marcela Fota, celebra interpretă de muzică populară, își are rădăcinile din comuna Melinești, județul Dolj. Aici s-a născut și tot aici a trăit o bună bucată de vreme, într-o familie cu 5 copii. Prin prisma faptului că una dintre surorile artistei mai mare cu 8 ani era mai mereu prezentă pe scena muzicii populare și de acolo prin televizor sau prin intermediul radioului direct în casa părintească, Marcela spune că a crescut pe cântecele Marianei Ionescu Căpitănescu.
Primul contact cu scena și cu publicul a avut loc la vârsta de 12 ani la un spectacol ce s-a ținut la școală. De atunci a știut că asta este menirea ei pe pământ, să cânte și să încânte oamenii cu vocea sa. A urmat apoi Școala Populară de Arte din Craiova și numele său a devenit din ce, în ce mai cunoscut și mai apreciat de oameni din toate colțurile lumii până în America, acolo unde a cântat 4 ani. „Am cântat și cânt mereu cu drag și dragoste pentru public. Cred că asta-i cheia succesului pentru orice artist. Am ajuns peste ocean cu muzica populară românească unde am cântat 4 ani pentru românii plecați de acasă. Am trecut prin Miami, New York, Chicago, Arizona și Canada, locuri minunate în care nici cu gândul nu mă așteptam să ajung”, ne dezvăluie interpreta.Albume:

- Doamne, cate ti-am cerut 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login