acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Lavinia Furtuna

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- Barbatul care-i frumos - A naibii e dragostea - Am venit la voi la nunta - Deschide usa crestine - Stati asa dusmanilor - Nasul - Hai veniti la hora Olteneasca - Hora Banat - Doamne stii ca am pacate
Verifica disponibilitate -->>

 

Lavinia

 

M-am nascut la data de 17 aprilie 1985 in orasul Bals judetul Olt , intr-o familie de oameni modesti dar cu frica de Dumnezeu, iubitori de traditii si de muzica populara.
Imi amintesc cu drag cum de sărbători, mă îmbrăcam în costumul naţional al mamei şi apăream în faţa alor mei cu câte un spray în mână, facand un spectacol pe cinste! Eram rasfatata si Îi distram pe toţi cu minispectacolele mele…
…Anii au trecut insa dragostea pentru folclor a ramas, in urmatorii ani am activat la Ansamblul ,,Pomul Vietii’’ din Bals ca si dansator profesionist, şi aşa am ajuns să urc pe scenă, în diverse spectacole folclorice. De aici am fost îndrumată către Şcoala Populară de Arte, specializarea canto popular, care m-a ajutat foarte mult în ceea ce aveam să fac mai târziu.
A urmat o perioada in care incercam sa le imbin pe toate, apaream in spectacole fie ca dansator in suitele de dansuri populare, fie ca solist vocal, fie ca prezentator, fie toate trei la un loc; eram fascinata de poezie, castigam premii si toate aceste lucruri au contribuit la formarea mea ca om si ca artist.
La varsta de 16 ani am inceput sa cant la nunti, iar in urmatorii ani m-am axat numai pe muzica si asa a urmat intregistrarea primului CD sub bagheta maestrului Nicu Creţu şi Ansamblul “Maria Tănase “de la Craiova.
Am tratat întotdeauna ceea ce am făcut cu multă seriozitate indiferent că am cântat la nunţi, petreceri fie că am urcat pe scenă în spectacole, fie că am apărut în emisiuni televizate.
Dupa terminarea liceului destinul mi-a indrumat pasii catre Pitesti, acolo unde am absolvit Facultatea de Management si Marketing in Afaceri Economice, mi-am intalnit jumatatea si m-am casatorit. Desi muzica olteneneasca are un loc special in sufletul meu, m-am integrat rapid in peisajul muzicii populare argesene, lucru care s-a concretizat printr-un CD de muzica de petrecere pe placul oamenilor din zona si am avut sansa sa colaborez cu un post de televiziune locala din Pitesti, ca si realizator-prezentator al unei emisiuni de folclor.
Si uite asa… pe versurile regretatei Maria Tanase … ”din Craiova la Pitesti si-l dai jos la Bucuresti ’’… am ajuns tot pe mana destinului in Bucuresti, si cu voia bunului Dumnezeu si in sufletele voastre, caci nimic nu este intamplator in viata!
In prezent sunt director de marketing la o firma de distributie de presa si ma straduiesc sa fac fata tuturor activitatilor.
Multumesc ca ati poposit pe acest site si ca ati avut curioazitatea de a ma cunoste.
Vreau ca muzica mea, sa va bucure inima la veselie si sa va aline sufletul in momentele mai putin bune ale vietii, caci muzica este hrana sufletului!Albume:

- Apucai pe drum la vale
- Cheful şoferilor 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login