acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Elena Cuculici

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- Neica puisor de dor - La bunica mea la tara
Verifica disponibilitate -->>

 

Elena

 

Muzica populară e viaţa ei. A participat la multe concursuri de gen, dar cu premiul de popularitate de la Mamaia se mândreşte cel mai mult.
Elena Cuculici a cântat prima dată la o serbare, când era în clasa a IV-a. Îşi aminteşte că de mică era o fire băieţoasă şi îi plăcea să joace fotbal cu băieţii din zona ei. „Aveam o colegă care cânta foarte frumos. Ea m-a ambiţionat şi pe mine. Am zis că dacă ea poate să cânte aşa eu de ce să nu pot. Am învăţat două piese pe care le-am cântat la serbarea respectivă şi toţi au fost uimiţi că am o voce foarte frumoasă”.
Tânăra a participat la zeci de concursuri de muzică populară şi a obţinut numeroase premii. „Unul din cele mai importante premii obţinute a fost, în 2008, la Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc Mamaia. Am luat Premiul de Popularitate. Am cântat două melodii: doina «Codrule, codrule frate» şi sârba «Eu pe deal neica pe vale». Nu mă aşteptam la un asemenea premiu, mai ales că a fost prima dată când am participat la acest festival”, spune Elena. Şi anul acesta Elena a participat la festival cu doina „În vale la noi la Olt” şi sârba „La izvor e horă mare”. Ea a cântat, pe 28 august, dar anul acesta nu a obţinut nici un premiu. Ca şi anul trecut, ea a fost pregătită de profesoara Maria Toană –Burugă. Îi place foarte mult muzica Mariei Lătăreţu şi Mariei Apostol.
A mai obţinut locurile I, la concursul naţional din Harghita „Pe Plaiurile Varvigiului” în 2005 şi la festivalul naţional „Cântecele Oltului”, în 2007. A luat şi locul II la „Ora populară”, de pe TVR 2.Albume: 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login