acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Nicusor Iordan

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- De-as trai ca bradu-n munte - Bate vant, e vreme rea - Spune, Aurele, spune - Drag mi-a fost calul balan
Verifica disponibilitate -->>

 

Nicusor

 

  Nicușor Iordan s-a născut la data de 26 decembrie 1979 la București şi a crescut tot în capitală, dar a copilărit în localitatea Ştorobăneasa, Teleorman și așa a prins drag de cântecul popular. Avea 13 ani când rapsodul Liviu Vasilică l-a luat în Grupul „Teleormanul“.
   Nicuşor Iordan este un interpret tânăr, cu voce bună, caldă, care promovează un repertoriu neatins de comercial şi face parte din valul de solişti care asigură succesul unui spectacol, oricare ar fi acesta.
  Se află printre puţinii tineri invitaţi în concertele legendelor folclorului , ceea ce înseamnă clar o recunoaştere a talentului său.
  Debutează în Grupul „Teleormanul“, în 1993, şi rămâne aici, până în 2001. În 1997, începe să meargă la concursuri şi festivaluri, prima participare fiind la „Toamna buzoiană“, la Nehoiu, unde obține Locul al treilea, apoi la Festivalul-concurs „Bucur“, din Bucureşti, unde obţine locul secund.
  În 1998 câştigă concursul „Moştenitorii“, organizat de Mărioara Murărescu, prilej cu care este invitat în emisiunea „Tezaur folcloric“. În anul următor, după ce se stinge din viață, Alexandru Dachin, o voce de aur a Teleormanului, obține prin concurs locul acestuia de la Ansamblul „Burnasul“ și continua să cânte și la Grupul „Teleormanul“.
  În 2001, participă la cel mai râvnit festival de folclor de la acea vreme, „Maria Tănase“, de la Craiova, unde obţine premiul Fundaţiei „Maria Tănase“. În acelaşi an, pătrunde în prima televiziune privată de folclor, unde îi cunoaște pe Aurelian Preda şi Valeria Arnăutu, care i-au dat o şansă în promovarea cântecului popular românesc.Albume:

- Vai, copil strain 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login