acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Andreea Chisalita

 

Pret:  euro.

Tip de recital:

Oras de plecare:

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- Sus pe munte-n Giumalau - Cum codrului vara-i place - Mandri sunt cei care gioaca - Sa petrecem romaneste - Trage cu arcusul tare - Mi-o dat mama busuioc - Ista-i jocul de la noi - Bade Ochii Tai Ma-mbata - Din Cantari Mi-i Sufletul Si Gandul
Verifica disponibilitate -->>

 

Andreea

 

Andreea Chisalita s-a nascut pe data de 31 octombrie 1991. Este din Suceava si in prezent face parte din Ansamblul artistic Ciprian Porumbescu, Suceava.
Suceveanca Ioana Andreea Chisăliţă a obţinut Marele Premiu şi Trofeul Festivalului „Maria Tănase”, ediţia a XXIII-a, eveniment ce s-a desfăşurat, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie, la Craiova. Tânăra interpretă a impresionat juriul Festivalului Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase”cu vocea şi ţinuta ei scenică, dar şi publicul craiovean, care i-a acordat Premiul de Popularitate. Suceveanca în vârstă de 17 ani s-a bucurat de un public generos, din partea căruia a primit aplauze îndelungi. Profund emoţionată, câştigătoarea a dedicat trofeul îndrăgitei interprete Sofia Vicoveanca, de la care a învăţat „dragostea de cântec” şi pe care o are ca model.

„Pentru mine, Festivalul este un vis împlinit. Simplul fapt de a trece de preselecţia lui, de a mă afla în faţa juriului format doar din specialişti în domeniu, de a fi pe aceeaşi scenă cu două dintre cele mai apreciate orchestre din România şi de a fi în faţa dumneavoastră, a publicului craiovean, este o mare onoare pentru mine. Dedic acest trofeu doamnei Sofia Vicoveanca. Îi mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru că mi-a permis să prezint în concurs atât balada, cât şi cântecul de joc din repertoriul dumneaei”, a spus frumoasa bucovineancă, la primirea premiului.
Pe scena craioveană, Andreea Chisăliţă a interpretat „Balada miresei părăsite” şi „Cine la joc nu se prinde”.Albume: 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login