acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Angela Rusu

 

Pret:  euro.

Tip de recital: - live cu CD

Oras de plecare: Cluj

Judet: Cluj

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: peste 5

Cele mai cunoscute melodii:

- Tate Sogoritele, La multi ani, fetita mea!, Bate-o, Doamne, batraneste!, Unde are satra locul, Nu-s tiganca dar imi place, La birtutu din padure, Plange inimioara mea, Am iubit doi ochi caprui.
Verifica disponibilitate -->>

 

Angela

 

A cochetat cu mai multe genuri muzicale, si abia apoi si-a ales muzica populara drept modalitate de exprimare artistica. Asa se face ca a debutat ceva mai tarziu, insa a facut-o cu impact si in cunostinta de cauza.

Specialistii si impatimitii muzicii populare stiu desigur ca, in momentul de fata, in Gherla si in imprejurimile sale sunt traitori cei mai multi interpreti vocali si instrumentisti, pe metru patrat, din intreaga tara;

O situatie comparabila doar cu aceea a Banatului, cu un plus pentru tinutul Gherlei care, melodico-ritmic, este mult mai bine individualizat, iar in lada sa de zestre traditiile sunt mult mai grijuliu si mai fidel pastrate si conservate.
A te distinge in aceasta bogatie de rapsozi si performeri muzicali este o realizare. Meritul Angelei Rusu este ca a crezut in sine si a izbutit. Intre solistii de aici sau din alta zare de tara, ea se personalizeaza, cum este si firesc, prin timbrul vocal si stil de interpretare si, mai ales, prin repertoriu, repertoriul fiind (sau trebuind sa fie!), pentru fiecare interpret, ceea ce si-a pus in traista cand a plecat de acasa.

Din anul 2000 a facut zece albume. Primul, "Tate Sogoritele", a fost şi cel care a consacrat-o, dar cel mai bine vandut fiind "Spune, tu, inima mea", cu melodii cu tenta tigănească, inregistrat in urmă cu doi ani. Cu o ascensiune spectaculoasă, Angela Rusu ramane o femeie modesta, plina de carismă, pentru care muzica şi cele două fetiţe ale sale, Larisa (14 ani) şi Rebecca (6 ani), sunt lucrurile cel mai de preţ in viaţă. Cantecele interpretate de ea au ajuns pana in SUA, Irlanda, Italia etc., fiind primită cu drag de romanii de acasă, dar şi de cei din diaspora.

"Ca orice femeie, am nevoie de afecţiune, de dragoste, de atenţie. Dacă există iubire, te poţi modela după omul de langă tine şi le poţi trece pe toate mai uşor".Albume:

- Tate Sogoritele

- La multa lume am cantat

- Spune-mi tu inima mea

- Haideti sa ne veselim

- De la zaibar oltenesc (cu Ilie Rosu) 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login