acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Ionut Fulea

 

Pret:  euro.

Tip de recital: taraf

Oras de plecare: Alba Iulia

Judet: Alba

Numar persoane cazare: 8, 9

Albume editate: peste 4

Cele mai cunoscute melodii:

- Si daca ti-e dor, Bade Ioane, Cantec de catanie, Bate vant de primavara, Iubeste-ma mandra draga, Copilule cu ochi, La portita mandrii mele, Dragu-mi de tine, lele, Toata lumea are un dor .
Verifica disponibilitate -->>

 

Ionut 

Ionut Fulea face parte din mai tanara generatie de solisti ardeleni, confirmati, adoptati si chiar rasfatati de publicul larg. E de origine pur transilvana - mama, de pe Valea Muresului, tatal, din Sebes-Alba, deci cu ambii parinti din Alba -, s-a nascut in orasul tatalui sau, un orasel, de fapt un burg sasesc in care numele de Radu Stanca sau, mai ales, Lucian Blaga au rezonante deosebite, ultimul, nascut la doi pasi: Lancram.
Un spatiu de influenta cultural-spirituala deosebit, care, fara indoiala, si-a pus amprenta pe formatiunea spirituala a tanarului solist. Majoritatea solistilor ardeleni, chiar si unii instrumentisti, sunt purtatori constienti si rafinati de folclor, nu numai intuitivi si de geniu cum erau, in zona olteneasca, Maria Lataretu, Mia Braia, Ioana Radu, Maria Ciobanu. E vorba de Dumitru Farcasu, Ioan Bocsa, Grigore Lese, oameni care au doctorate si titluri universitare in domeniul folclorului.
Ca registru si timbru vocal, Fulea e din stirpea ardelenilor cu voci puternice, virile, din gama Turda, a regretatului Muntean-Dragan, Furdui-Iancu, BocsaAlbume:

- Dragu-mi de tine, lele

- Iubeste-ma mandra draga

- Toata lumea are un dor 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login