acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Traian Ilea

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD sau orchestra

Oras de plecare: cluj

Judet: cluj

Numar persoane cazare: 2 - 5

Albume editate: peste 3

Cele mai cunoscute melodii:

- Pusca si cureaua lata, La toti ni-i greu, Mandrulita fata balaioara, Astazi ii targ la Abrud, Bate vânt peste pamânt, Fost, o fost cândva, Is din neam de ardeleni, Sarace vremuri de demult.
Verifica disponibilitate -->>

 

Traian 

Traian Ilea si Valeria Codorean Ilea formeaza un cuplu si au devenit celebri in muzica populara. Mai intâi separat, apoi impreuna, s-au lansat si au avut succese in diverse concerte, unde au incântat auditoriul cu muzica lor. Acum au o familie numeroasa, pentru ca Traian are doi copii din prima casatorie, la fel si Valeria. Impreuna au mai facut un copil si toti cinci sunt baieti. Nici unul dintre copii nu ii urmeaza in cariera muzicala.

Traian Ilea s-a reapucat de cântat dupa o pauza de 10 ani si are un repertoriu bogat (peste 55 de piese), in totalitate compuse de el pe liniile melodice ale lui Ovidiu Vârtes. Si-a inceput cariera muzicala prin a face studii de specialitate, mai precis Scoala Populara de Arte, pentru ca apoi sa fie parte din Filarmonica de Stat din Cluj Napoca, unde a dat probe la diverse auditii. A inceput sa cânte din proprie initiativa, chiar daca l-a avut ca exemplu pe tatal sau, care cânta in corul bisericii. Nu a participat la niciun concurs muzical inainte de a incepe studiile muzicale. Abia dupa ce a terminat scoala, a inceput sa cânte in spectacole prin zona Clujului. Din nefericire, a fost nevoit sa se lase de cântat din motive familiale, la vârsta de 25 de ani. Abia dupa 10 de ani a reinceput sa cânte, alaturi de sotia sa actuala. Traian a revenit in bransa când a scos melodia "in hasdate-n fagadau".Albume:

- Roata motilor
- Colinde
- Pusca si cureaua lata. 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login