acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Ciprian Istrate

 

Pret:  euro.

Tip de recital: - live cu CD sau taraf

Oras de plecare: Tg. Mures

Judet: Mures

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: peste 3

Cele mai cunoscute melodii:

- Cine-o zis la cantec frate - Am beut si iara's beat - Ard-o focu dragostea - Joaca tu mandruta bine
Verifica disponibilitate -->>

 

Ciprian 

Se spune ca cei care vin pe lume in zi de joi (2 Septembrie 1976) au noroc in viata!
Nu stiu daca altora li s-a adeverit, dar pot spune ca ursitoarele au fost darnice cu mine! Am vazut lumina zilei intr-un loc plin de poveste: zona Muresului. Desi m-am nascut in Ludus, copilaria am petrecut-o la Iernut, la un pas de Oarba de Mures, acolo unde pamantul se confunda cu istoria.
Acesta a fost primul cadou de bun venit.
Al doilea este cel care mi-a marcat viata: CANTECUL!
Nimic nu se compara cu magia pe care o simt in jurul meu atunci cand vine vorba de muzica. Traiesc prin si pentru muzica, iar de asta mi-am dat seama imediat ce am ajuns in armata. Sunt sigur ca asa s-a inventat si cuvantul dor - cum poti sa exprimi mai bine singuratatea si departarea de cei dragi? Dorul si cantecul mi-au deschis drumul in viata. Imi amintesc cum fredonam piesele Irinei Loghin si cum am descoperit in scurt timp ca si Ardealul din care ma trag are nestematele lui.
Ion Cristoreanu, Dumitru Sopon, Petre Sabadeanu si Dragan Munteanu au fost numele care au marcat inceputul. Aveam 20 de ani cand am adaugat la experienta mea, o alta care m-a purtat pe aripile creatiei: prima iubire! Indragostit fiind m-am aruncat in ce am stiut sa fac mai bine: sa scriu poezii si sa cant ore in sir.
Anul 2000 a fost insa piatra de hotar: am cantat pentru prima oara in viata mea pe o scena, acompaniat de orchestra. S-a intamplat la Reghin si atunci am stiut: da, merg mai departe si nu ma voi opri decat atunci cand ingerii imi vor lua inapoi darul! A fost inceputul unei frumoase povesti de dragoste intre mine baiatul din Ludus, Cirpian Istrate si cantecul popular romanesc. O poveste care continua si astazi, iar marturie sta publicul meu.
Dovada ca am facut din cantec o meserie sunt colaborarile cu Ansamblul Artistic Muresul din Tg.Mures, o colaborare de cinci ani, cu Radio Bucuresti si Televiziunea Romana (ambele incepand din 2002 si pana in prezent). Cu modestie ma consider fondatorul Grupului Instrumental Ceterasii de pe Campie (2005) si Asociatiei Culturale Pe Mures si pe Tarnava (2009). Din 2008 sunt producatorul si realizatorul emisiunii Obiectiv Traditional, emisiune difuzata la postul local de televiziune Stii TV.
Ceea ce imi doresc in continuare, nu e doar ascensiunea profesionala. Pentru mine este important ca fiecare melodie sa ajunga acolo unde ii este destinat - in sufletul celui pe care il iubesc - publicul meu!Albume:

- Dragu mi-i cum canta cucu
- Bine-i sta la codru verde
- Ard-o focu dragostea
- Cantece vechi si noi - colaborare cu Veta Biris
- Cantece de pe Mures si Tarnava - colaborare cu Mihaela Sabau
- Colinde - colaborare cu Mihaela Sabau 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login