acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Cristina Turcu Preda

 

Pret:  euro.

Tip de recital: Live cu CD

Oras de plecare: Pitesti

Judet: Arges

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: 12

Cele mai cunoscute melodii:

- Sarba din Pitesti, Spune neicuta, spune, Viata, viata fir de ata, Ce-i cu tine neic-al meu, Am dusmani si lumea-i rea, Am barbat frumos si bun, Cine e barbat, barbat, Mai neicuta, hot mai esti.
Verifica disponibilitate -->>

 

Cristina

 

Cristina Turcu Preda este un nume bine cunoscut iubitorilor cantecului popular, avand deja o personalitate distincta. Glasul Cristinei Turcu Preda curat si stralucitor te cucereste de la primele fraze musicale. Sinceritatea exprimarii si usurinta cu care trece dintr-un ambitus in altul, datorate unei impostari naturale a vocii, precum si bucuria de a canta, ne aduc in fata unui artist daruit cantecului. Aceasta este Cristina Turcu Preda, artista de suflet a muntenilor, si chiar a romanilor de pretutindeni.

"Cristina Turcu Preda, aceasta doamna cu frumusete de starleta, canta bine si atat de convingator incat ai impresia, ascultand-o ca este insasi expresia cantecului si chintesenta lui.Ea realizeaza fascinatie din prima clipa, fiindca intoneaza cu o infinita convingere, cu o verva inepuizabila pentru ca ii place sa cante si o face cu aceiasi ingenuitate si candoare cu care canta privighetorile, indiferente la aprecierile savante ale muzicologilor.Cristina Turcu Preda canta cum respira, si aceasta dezinvoltura fermecatoare se transmite publicului dandu-i sentimentul tonic si fericit, ca o poate face si el, intocmai ca artista, fara nici un efort. De-ar stii ascultatorii ce munca si rabdare cere pregatirea unui cantec, si ce migala pune interpreta in cizelarea lui! Aceasta muzica indarjita facuta cu pasiune, explica succesele Cristinei Turcu Preda pe scenele din tara sau strainatate. Fiindca interpretarile ei sunt nascute dintr-un instinct exploziv de viata si aduc pe scena chiot si lumina; fiindca emotia sincera ajunge la inima tuturor oamenilor, oriunde si-ar petrece viata; fiindca muzica este un limbaj universal, de aceasi rezonanta , in toate cunostintele…"Albume:

- Cine e barbat, barbat
- Petrece-ti omule viata
- Muzica e viata mea
- Canta lautare, canta
- Viata, viata
- Vorbesc dusmanii de mine
- Tineretea e o floare
- Cristina Turcu Preda
- Femeia care-i frumoasa
- Sa iubesti nu e pacat
- Si cant la lume cu dor
- Viata,viata esti prea scurta 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login