acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Elena Lefescu Breazu

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu orga sau cu CD

Oras de plecare: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: peste 1

Cele mai cunoscute melodii:

- Inimioara, Inimiara, La gutuiul dintre vii, Haida, haida, ridicati paharul, Ia mai canta din vioara
Verifica disponibilitate -->>

 

Elena

 

Elena Lefescu Breazu cânta din copilarie, mostenind acest har de la tatal sau. De altfel, ea este recunoscuta pentru antrenul pe care îl creeaza în spectacolele la care este invitata. În astfel de ocazii Elena cânta toate genurile muzicale populare - de la cântece de petrecere si cântece de joc, pâna la romantele si cântecele vechi cântate de lautarii de altadata.

Elena Lefescu Breazu s-a nascut în comuna Zâmbreasca din judetul Teleorman. La 16 ani a câstigat Concursul Interjudetean „Dialog la distanta“, dupa care a fost invitata într-un turneu al Orchestrei Profesioniste „Orzisorul“, ocazie cu care a cunoscut-o pe Maria Lataretu. Asa a început drumul sau în muzica populara româneasca!

Eu ma mândresc cu cântecele Mariei Lataretu, pentru ca le-am dus mai departe asa cum le-a cântat aceasta mare interpreta, cu acordul ei si fara sa le alterez valoarea. Oare sunt singura care a preluat cântece ale unor mari interpreti?! Îi întreb pe cei care au facut cariera pe melodiile lui Ion Luican, Emil Gavris, Ioana Radu, Maria Tanase. Gânditi-va ca la 17 ani cântam într-o orchestra a lui Gheorghe Zamfir, alaturi de Ion Laceanu. Oare ar fi cântat acesti oameni cu mine daca nu ar fi crezut în talentul meu?!

Eu ma consider o cântareata a satului. Ani de zile am fost la horile satului, la serbari câmpenesti, la nunti, botezuri ... si astazi ma duc si, daca trebuie, cânt continuu. Stiu toate cântecele neamului meu, peste 800 de piese si nu fac niciodata play back. Am imprimat acestor cântece trairile mele, trairile oamenilor din jurul meu... dar repet, fara sa pun în pericol textul sau linia melodica.

Am înregistrat la radio, la televiziune, dar din pacate ani de zile eu si colegii mei, reprezentantii unei întregi generatii, am fost trecuti în plan secundar. Aveam nenumarate înregistrari Electrecord, dar nu a contat... asa era modelul anilor ’80! Anii au trecut... eu i-am iertat, iar celor care au avut încredere în mine le multumesc si le promit ceva! Voi cânta pâna în ultima clipa! Ce sa fac?... acesta este felul meu de a fi.Albume:

- Haida, haida, ridicati paharul 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login