acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Ionut Dolanescu

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD

Oras de plecare: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: 4

Cele mai cunoscute melodii:

- Maicuta cu parul alb, Fericirea-i lucru mare, As vrea tata sa-ntelegi, Tata eu nu stiu de ce, Dragul maicutii fecior, Mult as vrea sa am o mama, Multi mai au ciuda pe mine, Cine iubeste, sa iubeasca.
Verifica disponibilitate -->>

 

Ionut

 

S-a nascut pe 26 februarie 1972 in Bucuresti fiind rodul dragostei dintre cei doi celebri cantareti de muzica populara: Ion Dolanescu si Maria Ciobanu.


A absolvit Conservatorul din Bucuresti in anul 1996 la sectia Teologie muzicala, specializarea muzica bizantina, iar dupa terminarea facultatii, Ionut s-a inscris la studii de Master, pe care le-a terminat cu brio.


Timp de doi ani (intre 2001 si 2003), Ionut a studiat canto-clasic la Paris, la conservatorul Serghei Rachmaninov unde i-a avut ca profesori pe soprana Viorica Cortez si pe maestrul Corneliu Fanateanu. Canta de cand s-a nascut, insa la varsta de noua ani a avut primul sau concert alaturi de mama si de tatal sau unde a facut senzatie.


Ii place foarte tare sa cante la nai si are chiar un CD intregistrat in Australia. Ionut este o persoana foarte credincioasa, una dintre placerile lui mai putin cunoscuta este si aceea de a canta muzica bizantina in biserica.


Prietenii spun despre Ionut Dolanescu ca este o persoana sincera, cu un bun simt iesit din comun si cu inima foarte mare.


In ceea ce priveste muzica, Ionut se confidera a fi un adevarat perfectionist ”inregistrez o melodie de cate ori este nevoie pana cred eu ca suna impecabil. Insa cum o ascult la radio sau la televizor tot mi se pare ca s-ar mai fi putut face ceva ca ea sa sune si mai bine”.


Ii place sa se relaxeze la munte, alaturi de familia lui. Isi iubeste foarte mult, sotia, pe Maria, dar si pe fetita ei, Anita pe care o ajuta la lectii si sa se acomodeze in Bucucuresti (Anita a trait cativa ani in Australia).


Ionut Dolanescu este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti interpreti de muzica populara din Romania, albumele sale cunoscand un mare succes. Artistul s-a impus repede pe piata muzicala romaneasca, fiind, pana in prezent, autorul a numeroase albume de muzica populara, dintre care unul este realizat cu Maria Ciobanu si altul cu Ion Dolanescu.Albume:

- Dor de tara

- Ion si Ionut

- Cu lautarii dupa mine

- Dragul maicutii fecior (cu Maria Ciobanu) 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login