acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Laura Lavric

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live

Oras de plecare: Iasi

Judet: Iasi

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: peste 7

Cele mai cunoscute melodii:

- Sarba din Flamanzi, Jocul itelor, Joaca badita cu foc, Ghita, palarie noua, Jucati picioarele mele, Buna seara gospodari, Cucusor de-amu venitu, Hai sa petrecem neveste, In codru la taietura.
Verifica disponibilitate -->>

 

Laura

 

Laura Lavric s-a nascut la 20 septembrie 1947 in satul Costisa, comuna Fratautii Noi, judetul Suceava si este una din cele mai celebre soliste de muzica populara din Moldova. Cariera i-a fost si îi este marcata de o activitate concertistica desavârsita, de participarea la nenumarate evenimente si emisiuni (Tezaur folcloric, O vedeta…populara, Teo etc.) Cântecele sale, încântatoare pentru români si nu numai, înregistrarile efectuate dainuie si azi. Titlurile câtorva creatii muzicale ale Laurei Lavric.
Desi are 62 de ani, Laura Lavric debordeaza de viata, incit cu usurinta ai putea sa gresesti si sa "ii dai" vreo 50 de ani. Altfel, viata sa este plina: ii place munca, dar si distractia; si-a crescut singura baiatul; a muncit in America, unde a invatat, plingind, piese sirbesti, doar pentru ca patronul restaurantului a intaritat-o ca nu ar putea cinta asa ceva; nu s-a ferit sa "dea din coate" pentru a trai asa cum ii place: foarte bine.

"Pe mine nu m-a interesat niciodata numarul CD-urilor scoase, ci valoarea melodiilor. Pe mine ma intereseaza ca textul sa fie luat de la origine, din talpa satului, si ca el sa aiba legatura cu melodia. Textele le dezvolt pornind de la starea mea sufleteasca. Omul, cind asculta piesele, trebuie sa se regaseasca in ele", povesteste Laura Lavric, in dulcele-i grai moldovenesc, de care nu se fereste, ci il foloseste cu mindrie. Si tocmai pentru ca isi lucreaza fiecare text foarte mult, nu a reusit sa scoata, in aproape jumatate de veac de cariera, decit cinci CD-uri, dar este foarte mindra de ele.

Laura Lavric pune multa pasiune in tot ceea ce face si este evident acest lucru inclusiv din modul in care vorbeste despre ea, despre fiul ei, Victor Lavric, despre afaceri, despre nuntile la care cinta: se ridica, gesticuleaza, nu se da inapoi de la a spune in soapta chiar si o mica injuratura, daca cel aflat in discutie a suparat-o. Insa atunci cind vine vorba de muzica, dragostea pentru folclor ii transpare prin toti porii.Albume:

- Tare-mi place ca sa joc

- Moldova, mandra gradina

- S-o dat o veste asara

- Mi-e drag unde m-am nascut

- Buna vreme, bun gasit

- Badea-i ciobanas la oi

- Dragu-mi-i la veselie 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login