acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Mariana Ionescu Capitanescu

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu orchestra

Oras de plecare: Craiova

Judet: Gorj

Numar persoane cazare: 4

Albume editate: peste 11

Cele mai cunoscute melodii:

Inimioara pacatoasa, Neiculita-al meu iubit, Dragul maicutii baiat, La portita din gradina, Stele voi si luna lucitoare, Mi-am lasat mama si tata, Drag imi e cerul cu ceata, Am cantat de cand ma stiu.
Verifica disponibilitate -->>

 

Mariana

 

S-a nascut la data de 6 mai 1969 in localitatea Danciulesti, judetul Gorj. Inca de mica a indragit cantecul dar activitatea artistica profesionala a inceput-o la varsta de 19 ani cand s-a angajat la ansamblul "Valceanca" din Rm.Valcea.
"Cantecul oltenesc ii alege parca singur si intotdeauna fara gres pe cei al caror destin este sa-l faca lumii cunoscut.Maria Tanase, Maria Lataretu, Filofteia Lacatusu, Maria Apostol, Maria Ciobanu, Gheorghe Rosoga - iar intre cei care astazi ii dau din vigoarea tineretii lor - Mariana Ionescu Capitanescu.
Rareori un tanar solist strabate cu atata usurinta si intr-un timp record drumul de la debut la afirmare si apoi la confirmare asa cum a facut Mariana. Glasul sau stralucitor,de o mare forta expresiva,priceperea si intuitia de a-si alcatui repertoriul si de a-l valorifica in functie de momentul artistic si nu in ultimul rand farmecul sau personal si tinuta scenica sunt argumentele care o promoveaza pe Mariana Ionescu Capitanescu. Ea este o solista care trece rampa scenei si face publicul sa vibreze la daruirea sa artistica.
Debutul ei la Radio in anul 1991 urmat imediat de Premiul I la Festivalul "Maria Tanase" si locul I la finala Topului Tinerilor interpreti de muzica populara - concurs osganizat de Redactia muzicala Radio - au fost pentru Mariana o carte de vizita care a recomandat-o la inceput de drum si pe care a onorat-o si a completat-o in timp cu multe alte realizari.
Printre ele si acest album pe care solista l-a inregistrat alaturi de prestigioasa orchestra "Lautarii" din Chisinau,condusa de Nicolae Botgros. Mariana a inmanuncheat aici cantece de profunda vibratie sufleteasca-abordand intr-o maniera personala si doua din cantecele Mariei Lataretu, alaturi de care a strecurat si cateva piese la moda azi pe care timpul le va cerne, carora totusi, cu profesionalism, le da o nota aparte prin farmecul interpretarii. Dupa ce veti asculta melodiile acestui album,cu siguranta veti intelege de ce cantecul oltenesc isi alege singur interpretii care sa-l reprezinte. Frumusetea lui se rasfrange in sufletele noastre si prinde radacini doar daca cel care-l mangaie cu glasul are har. Mariana Ionescu Capitanescu se bucura de acest dar dumnezeiesc.Albume:

- Inima plina de dor

- Dragoste de cind te-astept

- Ma arde dorul de tara

- Mai tii minte sora mea - in duet cu Marcela Fota

- Om cu nevasta frumoasa

- Incepui dragoste noua

- Olteanu-i bun de iubit

- Am cintat de cind ma stiu

- Tot ma-ntreaba inima

- Lume, bine v-am gasit

- Viata, draga viata 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login