acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Neta Soare

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live

Oras de plecare: Craiova

Judet: Dolj

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: peste 3

Cele mai cunoscute melodii:

Ce frumoasa este viata, Padurare, padurare, Dor de mama, Canta cucul in zavoi, Neicuta al naibii esti, Petrecere la romani, Daca mor astazi sau maine, Departe-n strainatate, Aoleu Dada Anica.
Verifica disponibilitate -->>

 

Neta

 

S-a născut în Giuvăreşti-Olt, pe ritmuri populare. Oamenii locului iubeau nespus acest gen de muzică, aşa că nu a trecut mult şi fetiţa cu ochi mari avea să-şi manifeste şi ea dragostea pentru arta populară. O dată cu primele cuvinte, au venit şi primele melodii fredonate. De atunci nu s-a mai oprit. Învăţa foarte repede toate versurile melodiilor ce-i ajungeau la ureche şi apoi le dădea o nouă conotaţie, căci, în interpretarea sa, ele sunau cu totul şi cu totul altfel. În scurtă vreme, toată lumea avea să sesizeze talentul micuţei, care însufleţea fiecare sărbătoare a satului sau fiecare serbare. Toată lumea dorea s-o asculte pe fetiţa aceea ce purta cu mândrie costumul popular moştenit de la bunica sa. Anii au trecut, iar adolescenta Neta Soare nu şi-a uitat dragostea dintâi, muzica populară, chiar dacă părăsise de ceva timp leagănul copilăriei şi se desprinsese de locul în care arta era un lucru sfânt. Ba, mai mult, a început cursurile Şcolii Populare de Artă din Craiova. I-au îndrumat paşii profesorii Paula Dogăroiu, Lucian Iordăchescu. O atenţie deosebită îi acordase şi profesoara de muzică de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“, simţind că Neta Soare avea un talent deosebit de a interpreta muzică populară. Au urmat apoi primele apariţii pe o scenă adevărată. De aici nu a mai fost decât un pas până la recunoaşterea muncii sale, cea dintâi distincţie, trofeul festivalului de muzică populară „Corabia de aur“. Premiul cel mare avea să-l primească însă mai târziu: „Au fost multe premii, numeroase menţiuni, toate importante pentru artista de ieri şi de astăzi, dar cel mai important premiu pentru mine este cel din partea publicului, care îmi iubeşte cântecul. Aplauzele lui fac mai mult decât toate trofeele la un loc“, a precizat artista Ansamblului Folcloric „Maria Tănase“.
Anii au trecut, aducând cu ei noi şi noi succese, căci fiecare cântec, fiecare album avea să se bucure de aprecieri din partea publicului iubitor de muzică populară. Până şi micuţii de la grădiniţă aveau să-i fredoneze cântecele, căci cine nu cunoaşte versurile melodiei „Cu soarele de dimineaţă“. Le cunosc şi le iubesc şi românii ce trăiesc în Finlanda, Bulgaria, lugoslavia, Australia sau Statele Unite ale Americii. De „vină“ este cu siguranţă artista, căci „eu cânt melodii uşoare, ale căror versuri pot fi reţinute, care pătrund repede în sufletul omului. Contează poate şi faptul că melodiile pe care le culeg le trec mai întâi prin filtrul sufletului meu şi abia apoi le interpretez“. De acelaşi „tratament“ vor beneficia şi cele 16 melodii de pe noul album, ce va fi lansat pe piaţă în decursul acestui an. Va uimi şi încânta aceeaşi voce deosebită, aceeaşi interpretare de mare clasă. Cu siguranţă, un nou succes.Albume:

- Petrecere la români

- Hai cu noi să petreci iara

- Cântă, lăutare, cântă

- Soarele de dimineaţă

- De băiatul meu mi-e drag 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login