acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Steliana Sima

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD sau formatie

Oras de plecare: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Numar persoane cazare: 2 varianta CD / 4 varianta formatie

Albume editate: peste 7

Cele mai cunoscute melodii:

- Mama cand iti chemi copilul, Ce frumoasa este viata, 6 pui de prepelita, Nunta mare, Spune, spune vrajitoare, Frunzulita de alun, Pleaca neica militar, Crenguta de rozmarin, Ma intreaba fiul meu
Verifica disponibilitate -->>

 

Steliana

 

Steliana Sima a debutat de cand era la gradinita, dar ca profesionista a inceput in 1983 cand a activat la Ansamblurile "Rapsodia Oltului" si "Plaiurile Oltului", pana in 1987 cand a fost descoperita de catre Maria Ciobanu si i s-a propus sa participe la un concurs al Ansamblului "Ciocarlia" al M.A.I, unde a si fost admisa.
Inainte de a participa la concurs a fost intr-o perioada de proba efectuand doua turnee , primul turneu in Ardeal - doua saptamani si doua saptamani pe litoral, reprezentand o testare la scena - impactul cu publicul si comunicarea cu orchestra. Si de aici perspectiva a fost stralucitoare deschizandu-i-se calea catre succes. Pana in prezent a lansat 6 albume.
Costumele care le poarta provin din zona olteniei, si le imbraca de fiecare data cu mandrie pentru ca reprezinta locul ei natal. Cel mai valoros costum este cel purtat de bunica ei, pe care l-a mostenit.Il poarta numai la tinutele de gala si il pastreaza cu sfintenie.
A trecut si trece prin starile de care nu scapa nici un muritor: dragoste, deznadejde, bucurie, durere, speranta, tristete, implinire…. Toate acestea reprezinta sursa o de inspiratie pentru toate cantecele ei.
Penultimul album " Marie, draga Marie" este cel de-al 6-lea. Acesta reprezinta o mare realizare si un salt in cariera muzicala artistului Steliana Sima.A trait o experienta minunata imprimand toate melodiile acestui album cu orchestra "Lautarii" din Chisinau sub bagheta maestrului Nicolae Botgros. Cantecele reflecta mai multe stari sufletesti, tocmai in ideea de a se putea regasi fiecare ascultator.Albumul se intituleaza " Marie, draga Marie" si este dedicat doamnei Maria Ciobanu, in semn de multumire si recunostinta pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului.Albume:

- Sase pui de prepelita

- Te las, neicuta, cu bine

- Mama, cand iti chemi copilul

- Lume, pentru tine cant

- Ma intreaba fiul meu

- Marie, draga Marie

- Da Doamne anii inapoi 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login