acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Victoria Vlase

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD

Oras de plecare: Constanta

Judet: Constanta

Numar persoane cazare: 1

Albume editate: peste 2

Cele mai cunoscute melodii:

- Pe la pod, la Harsova - Fata cu banuti pe frunte - La streasina casei mele - Mandrele din Dobrogea
Verifica disponibilitate -->>

 

Victoria 

Victoria Vlase a venit pe lume intr-o seara de toamna, pe 2 noiembrie 1958, intr-o casa de pamant din Dobrogea. Provine dintr-o familie cu sapte copii.
S-a nascut sub un cer instelat la Lunca Dunarii si este convinsa ca niciunde in lume nu sunt oameni si flori, cer si stele, mai frumoase ca acolo.
Victoria canta inca din din copilarie, cand a participat la serbarile scolare sub indrumarea invatatoarei Denca Gurgu originara din Silistra - Bulgaria.
Anul 1972 reprezinta momentul de referinta pentru inceputurile carierei Victoriei, deoarece canta pentru prima data pe scena impreuna cu ORCHESTRA DE MANDOLINE, merge in turnee, participa la spectacole si castiga numeroase premii.
Intre anii 1975 si 1978 a fost eleva la Scoala Populara de Arta din Bucuresti, clasa profesor Dumitru Ilinescu. A fost colega cu solistii: Emilia Bubulac, Constantin Badea si Constantin Parvu.
Victoria Vlase imprima in septembrie 1999 la ELECTECORD, cu Orchestra Nationala Radio de Muzica Populara si dirijorul Marius Olmazu, primul sau CD cu 14 piese intitulat DU-TE DOR LA SOMOVA
In octombrie 2004, sub bagheta unui alt renumit dirijor - Ion Ivanovici, scolit pe vremea lui Gheorghe Vancu si a lui Constantin Arvinte, Victoria imprima CD-ul care o defineste in port si cantec - FATA CU BANUTI PE FRUNTE. Pe coperta acestui album Victoria Vlase poarta pe cap acea geruzea specifica Dobrogei.
In acest moment, Victoria Vlase traieste vremea ei, cu valorile specifice prezentului, si ofera publicului ce are mai de pret - CANTECUL, bucuria si tristetea sufletului ei puse in vers si note muzicale.Albume:

- Du-te dor la Somova
- Fata cu banuti pe frunte 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login