acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Nicu Chirita

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD

Oras de plecare: Bacau

Judet: Bacau

Numar persoane cazare:

Albume editate:

Cele mai cunoscute melodii:

- Mariuta, marioara - Soacra mea e strugure copt - Am la inimioara spini
Verifica disponibilitate -->>

 

Nicu

 

Am vazut prima data zapada in 15 ianuarie 1960 alaturi de fratele meu geaman Sandu in satul Beresti Tazlau de peste deal de tinutul Tescanilor acolo unde si-a petrcut o parte din copilarie marele violonist George Enescu, sat unde si astazi se mai pastreaza frumoasele obiceiuri si traditii populare.    
  Dupa lasarea la vatra am fost solisti la orchestra Plaiurile Bistritei din Bacau dirijor George Sarbu. In 1984 am realizat primele inregistrari la radio Iasi cu Orchestra Rapsozii Botosanilor dirijor Ioan Cobala sub numele de Fratii Chirita. Am mai inregistrat in 1985 la radio Bucuresti cu dirijorul Ion Albesteanu si apoi cu Marius Olmazu si Paraschiv Oprea. Deoarece vocile noastre nu se deosebesc si fiind solicitati sa participam in anumite spectacole si solo am realizat si inregistrari singur cu orchestra Rapsozii Botosanilor dirijor Ioan Cobala
  In 1986 m-am casatorit cu Oltita Todirca solista de muzica populara si in prezent avem un baiat Razvan Codrin elev la Liceul de Arta " George Apostu" din Bacau la sectia vioara. Am realizat de asemenea alaturi de sotia mea si melodii in duet. Repertoriul este cules din zona Bacaului. " Bate vantul bruma-i deasa" , " M-am dus aseara la claca", " Plopule voinic frumos" . Am avut curajul cantand sa dau nastere unor melodii auzite pentru prima data si cu acordul unor oameni de specialitate, acestea au fost inregistrate si astfel as putea spune ca am creat la randul meu si eu melodii si texte cum ar fii: "Sus pe dealul Magurii"," Doi batrani stau la fereastra", " Ce-am auzit eu la moara" , " Mariuta Marioara" etc.
  Am participat la diverse emisiuni de muzica populara realizate de aproape toate posturile de televiziune si radio din tara. Am avut prilejul sa cant alaturi de solisti consacrati, de la care am avut de invatat iar apoi din experienta mea am daruit la randul meu si tinerilor interpreti, fiind model pentru unii dintre ei. Am concertat pe scene din intreaga tara alaturi de fratele si de sotia mea, asteptand cu drag momentul cand fiul meu va imbratisa aceasta meserie. Albume: 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login