acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Margareta Clipa

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD

Oras de plecare: Suceava

Judet: Suceava

Numar persoane cazare:

Albume editate: peste 4

Cele mai cunoscute melodii:

- Zi-i, Vasile, zi - Tot am stat si m-am gandit - Maruntica - Si-ar mai be Gheorghe-ar mai be - Stau s-ascult privighetoarea - M-a trimis mamuca-n sat
Verifica disponibilitate -->>

 

Margareta

 

S-a nascut în Bucovina, localitatea Granicesti, judetul Suceava, într-o familie de oameni simpli, muncitori, credinciosi si iubitori de frumos, de cântec si joc.
Înca din frageda copilarie i-a placut sa cânte din cântecele auzite la clacile din sat, la sezatori, la nunti, la hramuri, la serbarile de sfârsit de an scolar, pe scena Caminului Cultural din Granicesti.
În anul 1977 obtine premiul I la Festivalul „Cântarea României”.
Viata pentru Margareta înseamna cântec – cântecul celor multi, care se bucura si care cânta odata cu ea. În cîntecele ei veti regasi firescul si simplitatea melosului de pura esenta taraneasca mostenita de la vechi rapsozi, dar si teme mai actuale izvorâte din propria existenta, cuprinzând cu precadere cântecul de dor, de dragoste, de joc, de nunta, de înstrainare precum si cântecul batrânesc.
Primele înregistrari le-a realizat la Radio Bucuresti împreuna cu orchestra Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”, dirijor George Sîrbu. A urmat înregistrarea unui disc intitulat „Mult mi-i drag unde traiesc” realizat la Casa de Discuri Electrecord în anul 1985.
Din 1978 pîna în prezent Margareta a înregistrat albume cu Orchestra „Ciprian Porumbescu” - dirijor George Sîrbu, Orchestra „Mugurelul” din Chisinau – dirijor Ion Dascal, Orchestra „Folclor” din Chisinau – dirijor Anatol Golomoz, Orchestra „Lautarii” din Chisinau – dirijor Nicolae Botgros.Albume:

- Mai ce nunta mare
- Muzica populara din Moldova
- Vreau sa cant si sa iubesc
- Sunt fata din Granicesti 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login