acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Elena Mandrescu

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD

Oras de plecare: Botosani

Judet: Botosani

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: peste 3

Cele mai cunoscute melodii:

- Asa-i pe la noi, romanii - Bacita la oi am fost - Hai calutul la galop - Sarba cu naframa
Verifica disponibilitate -->>

 

Elena 

Elena Mandrescu s-a nascut pe 6 iunie 1962 la Ungureni, Botosani. Primii zece ani din viata i-a petrecut pe meleagurile natale, în localitatea Ungureni.
Aici a descoperit dragostea pentru cântecul popular. „Simplitatea versurilor si a întelepciunii populare au la baza, în primul rând, credinta în Dumnezeu, care se regaseste în firea omului de la tara“.
Debutul în lumea artistica l-a facut în copilarie.
La 17 ani, Elena Mândrescu a început cursuri de canto la Scoala Populara din Botosani.
Îndrumata de profesorul Alexandra Mircea, a început sa desluseasca tainele interpretarii cântecului popular. ,,Primul cântec al meu, «Cine n-are noroc, n-are» l-am învatat de la o batrâna din satul meu si este vechi de sute de ani. Maestrul Cobâla i-a asigurat aranjamentul orchestral, iar piesa a prins foarte bine la public si a fost cartea mea de vizita“, a marturisit artista. Lupta nu a fost însa deloc usoara. Cu timpul, artista a descoperit ca nu-i este suficient doar talentul pentru a rezista în lumea fascinanta a folclorului. Parerea specialistilor, dar si recunoasterea colegilor din breasla au fost praguri greu de trecut.
Alaturi de Orchestra „Rapsozii Botosanilor“, condusa de maestrul Ioan Cobâla, solista a urcat pe toate scenele tarii, dar a concertat si pentru românii din strainatate. A promovat cântecul popular alaturi de Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Benone Sinulescu si alti mari artisti ai folclorului românesc.
Dragostea pentru meleagurile natale si oamenii locului s-au regasit în toate cântecele ei. „Simpla recunoastere a publicului ca am reprezentat cu mândrie aceasta zona si am facut sa se auda peste tot numai de bine despre Botosani este suficient pentru mine“, a spus artista.
Ea a înregistrat peste 100 de cântece populare, din care multe au devenit slagare. Solista are înregistrate sase CD-uri si un DVD si lucreaza la un nou album muzical care va iesi pe piata de Paste. „Sunt piese noi din folclorul autentic, care cred ca vor ajunge la inimile tututor. În aceasta perioada grea, cântecul popular poate fi un bun mijloc de a aduce liniste si bucurie în suflete si de a mai uita de necazuri“, a mai declarat Elena Mândrescu.Albume:

- Dragi mi-s mie horile
- Asa-i pe la noi, romanii
- Deschideti portile mari 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login