acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Emilia Ghinescu

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD sau orchestra

Oras de plecare: Pitesti

Judet: Arges

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: peste 4

Cele mai cunoscute melodii:

- Fa-ti nasa fina frumoasa - Mama draga spune-mi tu - Am pacate pe pamant - De-ar sti cucul sa vorbeasca - Bujorel si Garofita - Azi e zi de sarbatoare - Fir-ar mama ei de viata
Verifica disponibilitate -->>

 

Emilia

 

Muzica populara reprezinta identitatea noastra ca neam. Ea nu va inceta sa existe la fel ca si portul popular.

Imi plac piesele de suflet,de dragoste dar si piesele vesele, satirice si de multe ori ce nu poti spune cu vorba poti spune cu cantecul. Sunt oameni care plang ca sa-si verse durerea. Eu cant, imi cant mie si ma linistesc dar ce este cel mai important,cant oamenilor cu sufletul si asta se simte!

In continuare, am placerea sa va ofer cateva informatii despre mine si familia mea!

M-am nascut in Muntenia, in orasul Pitesti dar mi-am petrecut copilaria in casa bunicilor mei din satul Slobozia, un sat aflat la interferenta jud Arges cu jud.Teleorman. M-am nascut pe 20 noiembrie 1978 in Pitesti jud.Arges. Sunt casatorita si am doi copii: Andrei Roberto care practica tenis si inot si Erika Maria care este rasfatata tuturor. Ei sunt viata mea si cea mai mare comoara a mea ! Pentru ei muncesc si prin ei traiesc !

Prima data am urcat pe scena,in fata unui public si acompaniata de o orchestra pe cand eram copil,daca mi-aduc aminte bine prin clasa a-6-a in cadrul spectacolelor organizate de Scoala Populara de Arta din Pitesti.

Apoi au urmat festivalurile unde am avut parte de bucuria castigarii premiilor dar si de lacrimi atunci cand nu reuseam sa intru in randul laureatilor.Am invatat multe din aceste festivaluri, cum sa-mi stapanesc emotiile, cum sa port cu grija si respect portul popular si cum sa ma prezint in fata oamenilor.Am intalnit artisti mari in spectacole si am invatat de la dansii lucruri care mi-au fost folositoare in cariera dar si in viata personala.

 

Nu am avut modele pe care sa mi le doresc sa le copiez!

In muzica trebuie sa fi original, sa nu copiezi pe nimeni pentru ca atunci nu vei avea propria ta personalitate si vei fi mereu in umbra modelului.O copie NICIODATA nu atinge originalul!

Eu mi-am dorit ca in momentul in care publicul ma asculta sa ma recunoasca dupa timbrul vocal si dupa modul de interpretare. Am avut in schimb si am interpreti preferati pe care ii ascult cu mare placere,carora le cant cantecele la petreceri si ii admir pt tot ceea ce sunt!
Albume:

- Hore si sarbe pe sistem
- Nevestica viata-i grea
- Mie-mi plac mustatile
- La nunta 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login