acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

DESPRE NOI

Cine Suntem Noi - suntem o agentie de impresariat artistic cu experienta de 7 ani in domeniul show-biz-ului romanesc si cunoastem foarte bine piata de acest gen, nevoile si cerintele clientului. Avem o buna colaborare cu majoritatea artistilor de muzica populara din Romania, relatie cladita in timp, in decursul celor 7 ani de evenimente si petreceri organizate impreuna.

 

Cui Ne Adresam - serviciile noastre sunt indreptate spre acea categorie de clienti persoane fizice sau juridice care doresc ca la evenimentul organizat de ei sa aiba parte de prezenta unui artist de muzica populara si nu numai. Impreuna cu clientul, tinand cont de cerintele acestuia, putem gasi artistul potrivit pentru orice fel de petrecere fie ea nunta, botez, petrecere privata, petrecere aniversara, petrecere de firma, zile de oras, etc.

 

Avantaje - fara indoiala apeland la servicile unei agentii de impresariat beneficiati de o serie de avantaje cum ar fi: consiliere in alegerea artistului, siguranta sporita a prezentei artistului la eveniment, gasirea de solutii optime in cazul in care din motive de forta majora artistul nu poate ajunge la eveniment (niciodata nu veti ramane fara artist la petrecere), si nu in ultimul rand preturi avantajoase.


 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login