acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

INTREBARI FRECVENTE

Cum aleg artistul ?

 

Datorita volumului mare de evenimente artistii buni de obicei sunt ocupati. De aceea este bine ca optiunile dumneavoatra sa cuprinda cel putin 3 artisti in ordinea preferintelor. Noi vom verifica cele 3 optiuni in ordinea alegerii si va vom contacta de indata ce gasim primul artist liber din lista dumneavoatra in ordinea alegerii facute.

 

 

Cu cat timp inainte trebuie sa rezerv artistul ?

 

Imediat ce vă decideţi că doriti să rezervaţi un artist, daţi-ne un telefon sau e-mail. Primim solicitari cu cateva luni inainte pentru majoritatea evenimentelor dar şi unele de „ultim minut”. Imediat ce ati luat o decizie, cel mai bun mod de a asigura artistul este de a face o rezervare imediat. Procedura de rezervare a unei anumite date este pe principiul: primul venit, primul servit. Asadar cu cat va decideti mai repede cu atat mai siguri veti fi in a va asigura prezenta artistului dorit la evenimentul dvs. Multi artisti sunt rezervati cu un an inainte.

 

 

 

Cum se rezerva artistul ?

 

Dupa ce v-ati decis in privinta artistului si vi s-au comunicat de catre noi toate conditiile (onorariu, cheltuieli adiacente de transport, etc), faceti o rezervare prin telefon sau email. Rezervarea unui artist dureaza 3 zile din momentul comunicarii, timp in care trebuie sa se faca dovada platii unui avans de 40% din valoarea onorariului. Daca dupa cele 3 zile nu se confirma plata avansului, agentia noastra nu va mai poate garanta rezervarea datei respective pentru artistul ales.

 

 

Ce se intampla in cazuri de forta majora?

 

In cazul in care s-a facut o rezervare si s-a achitat avansul iar organizatorul din diverse motive decide anularea evenimentului, schimbarea artistului sau orice alte modificari ce duc la imposibilitatea artistului de a mai performa, organizatorul va pierde integral avansul.

In cazul in care s-a facut o rezervare si s-a achitat avansul iar artistul din motive dovedite de forta majora nu mai poate ajunge la eveniment, atunci de comun acord cu organizatorul se gaseste o solutie pentru inlocuirea artistului sau returnarea integrala a avansului de catre agentie catre organizator.

 

 

De ce anume este nevoie la locatie ?

 

Pentru fiecare artist in parte sunt necesare cateva cerinte minime, ce tin de bun simt si organizare, camera pentru schimb in apropierea scenei si un minim de catering (apa plata, sucuri naturale), cazare si masa daca este nevoie.

 

 

Cine aduce instalatia de sonorizare ?

 

Pentru artistii care canta cu CD, de obicei organizatorul trebuie sa asigure microfoane, CD player si instalatia de sunet la locul evenimentului (noi va putem asigura si servicii de sonorizare). In cazul in care artistii canta cu taraf sau cu orchestra atunci de preferat este ca sonorizarea sa fie asigurata de catre acestia deoarece trebuie asigurate echipamente specifice de sonorizare live.

 

 

Cand vor ajunge artistii ?

 

In functie de distanta, durata prestatie artistice, asigurarea instalatiei de sonorizare cat si de alte probleme ce tin de organizare, impreuna cu organizatorul si artistul vom stabili ora de prezenta a artistului la locatie pentru ca derularea evenimentului dumneavoastra sa se faca in conditii cat mai bune.

 

 

Ce tinuta vor avea artistii ?

 

Atat solistii cat si instrumentistii vor fi imbracati in costum popular sau vor purta o tinuta eleganta, in functie de specificul evenimentului.

 

 

Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam sa reveniti pe artistipopulara.ro !

 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login